Over Boomzac

BoomZac rugtassen hebben diverse designs speciaal ontworpen voor jou door onze eigen designers. Je valt niet alleen op door het unieke design maar ook door de ingebouwde bluetooth speakers, waarmee je je favoriete muziek streamt.

Je BoomZac is gemaakt van een hoge kwaliteit polyamide, spatwaterdicht en dubbel gestikt voor dagelijks gebruik. De binnenkant is afgewerkt met een extra voering. De rugzijde is extra gevoerd met een zachte vulling en de ingebouwde draadloze speakers zijn makkelijk te bedienen via telefoon, tablet of elk ander device voorzien van bluetooth. Met de spatwaterdichte speakers geniet je van heldere, luide tonen en verbluffende prestaties.

BoomZac heeft ruimte voor alle voor soorten tablets. Je tablet wordt goed beschermd door een apart en deels afsluitbaar vak. Maar er blijft voldoende ruimte over voor je school, werk- of vrijetijdsspullen. De bluetooth ontvanger wordt compleet geleverd met kabeltjes en is makkelijk op te laden met bijvoorbeeld de oplader van je telefoon of tablet. Krijg jij geen genoeg van je muziek, dan is de unieke bluetooth ontvanger extra te ondersteunen met een powerbank. 

Wil je opvallen en ga je daarmee voor trendy design én kwaliteit, dan is BoomZac echt iets voor jou!. Music. Everywhere. Always.

*Alle BoomZac’s zijn uniek en beschikbaar in een gelimiteerde oplage